Video montáž na platformě Android - Janska, Miroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2020)
Cílem této práce je implementovat aplikaci umožňující editování videa na platformě Android. Při implementaci byl použit framework FFmpeg umožňující manipulaci s multimediálním obsahem. Během implementace byla aplikace iterativně vylepšována a přizpůsobována požadavkům uživatelů. Výsledná aplikace umožňuje střih, spojování několika videí a~aplikování efektů. Díky aplikaci může potencionální uživatel sestříhat natočená videa během pár minut.

The main goal of this thesis is to implement an application enabling video editing on the Android platform. The FFmpeg framework was used in the implementation. It enables manipulation with multimedia content. The application was iteratively improved and adapted to user requirements during implementation. The resulting application allows video cutting, merging several videos, and applying effects. Thanks to the application a potential user can edit recorded videos in a few minutes.
Video Montage on Android
Keywords: video editor; Android; FFmpeg; JavaCV; ExoPlayer; video editor; Android; FFmpeg; JavaCV; ExoPlayer