Vzduchotechnika pro sídlo firmy - Kalas, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební)
Bakalářská práce se zabývá návrhem vzduchotechniky pro sídlo firmy. Objekt je rozdělen na dva funkční celky a každý z nich obsluhuje samostatná VZT jednotka. Vzduchotechnika zajišťuje přívod čerstvého venkovního upraveného vzduchu a odvod znehodnoceného vzduchu v interiéru. Pokrytí tepelné zátěže v létě v posuzované místnosti zajišťuje systém multi – split. Teoretická část se zabývá chladivovými klimatizačními systémy.

The bachelor thesis deals with the design of air-conditioning for the company headquarters. The object is divided into two functional units and each of them is operated by a separate VZT unit. Ventilation provides fresh outdoor conditioned air and exhaustion of indoor air. The multi-split systém provides coverage of the heat load in the room in the summer. The theoretical part deals with refrigeration air conditioning systems.
Air-conditioning of seat of the company
Keywords: Vzduchotechnika; chladivové klimatizační systémy; větrání; klimatizace; heating; ventilating and air conditioning (HVAC); refrigeration air conditioning systems; ventilation; air conditioning