Design fitness náramku - Zboran, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2023)
Cieľ tejto bakalárskej práce zahŕňa návrh fitness náramku aj s príslušenstvom, ktorý okrem možnosti zobrazovania času a dátumu dokáže používateľovi analyzovať fyzickú aktivitu a životné funkcie hlavne v súvislosti so športovou aktivitou. Navrhnutý produkt spĺňa ergonomické aj technické požiadavky, prináša inovácie v oblasti nabíjania a zapínania. Zároveň bol dosiahnutý originálny dizajn. Navrhnutý nabíjací mechanizmus zaisťuje pohodlnejšie používanie zariadenia vďaka možnosti nabíjania bez snímania náramku z ruky.

The aim of this bachelor thesis consists of smart fitness band design and it’s accessories. Appart from displaying time and date, this device can analyze physical activity and body functions regarding sport activities. Designed product meets technical and ergonomical requirements, brings inovations in charging and putting on. Simultaneously an original design was achieved. Designed charging mechanism allows more comfortable use thanks to ability to charge the device while still on hand.
Design of fitness bracelet
Keywords: Koncept; design; náramok; hodinky; šport; analýza; chytré zariadenie; Concept; design; band; watch; sport; analysis; smart device