Určování poloh robotů Trilobot - Loyka, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Tato diplomová práce se zabývá technikami počítačového vidění, metodami zpracování a rozpoznávání obrazu. Smyslem je navrhnout aplikaci pro určení vzájemných poloh robotů Trilobot v laboratoři.

This master's thesis is engaged in machine vision, methods of image processing and analysis. The reason is to create application to determine relative positions of Trilobot robots in the laboratory.
Determination of Trilobot Robots Positions
Keywords: počítačové vidění; zpracování obrazu; digitalizace obrazu; předzpracování obrazu; segmentace obrazu; popis objektů; klasifikace objektů; prahování; detekce hran; filtrace obrazu; machine vision; image processing; image digitalization; image pre-processing; image segmentation; shape representation and description; image understanding; threshold; edge detection; image filtration