Bezpečnost bezdrátové sítě poskytovatele internetových služeb - Parolek, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou stavu bezpečnosti bezdrátové sítě poskytovatele internetových služeb, konkrétně společnosti Net-Connect s.r.o. Identifikuje slabá místa a navrhuje opatření, která vedou ke zvýšení bezpečnosti.

This thesis analyzes the wireless network security of the Internet service provider company Net-Connect s.r.o. It identifies its weak points and suggests measures that lead to the increase of the wireless network security.
Wireless Network Security of Internet Service Provider
Keywords: Wi-Fi; 802.11; bezdrátové sítě; ISP; poskytovatel internetových služeb; RADIUS; bezpečnost; 802.1X; WPA2; Wi-Fi; 802.11; wireless network; ISP; internet service provider; RADIUS; security; 802.1X; WPA2