Návrh komunikačního mixu vybraného podniku - Davčíková, Gabriela (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
Cílem diplomové práce „Návrh komunikačního mixu vybraného podniku“ je na základě vypracovaných analýz současného stavu podniku navrhnout konkrétní opatření ke zlepšení komunikačního mixu. Práce je rozčleněna na teoretickou, analytickou a návrhovou část. Teoretická část slouží jako východisko pro zpracování analytické a návrhové části a jsou zde popsány složky komunikačního mixu v kontextu celého marketingu. Praktická část analyzuje vybraný podnik a jeho komunikační mix. Z provedených analýz vychází závěrečná návrhová část, kde je popsán plán ke zlepšení současného stavu komunikačního mixu podniku.

The goal of the thesis "Proposal of Communication Mix of the Selected Company" is to propose concrete measures to improve the communication mix based on the analysis of the current state of the company. The study is divided into theoretical, analytical, and the proposition part. The theoretical part serves as the basis for analytical and proposition parts. It discusses tools of marketing communication mix in the context of the entire marketing. The practical part analyzes the selected company and its communication mix. The proposition part is based on the analysis and it further describes a plan to improve the current state of marketing communication tools.
Proposal of Communication Mix of the Selected Company
Keywords: Marketing; marketingový mix; komunikační mix; reklama; podpora prodeje; public relations; osobní prodej; přímý marketing; veletrh; internetový marketing; Marketing; marketing mix; communication mix; advertising; sales promotion; public relations; personal selling; direct marketing; trade fair; Internet advertising