Zaměstnanecké benefity a jejich daňové dopady - Šebková, Anna (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku zaměstnaneckých benefitů. V teoretické části se zabývá daňovou uznatelností z pohledu zaměstnavatele i zaměstnance. V praktické části je pomocí rozhovoru zjišťováno, jaké používají zaměstnanci benefity, o jaké benefity mají zájem a kolik druhů benefitů znají.

This thesis focuses on the issue of employee benefits. The theoretical part deals with the tax deductibility of employer perspective and employee perspective. In the practical part using a conversation to find out which employees use the benefits, what benefits they want and how many kinds of benefits they know.
Employee’s Benefits and Income Tax Implications
Keywords: zaměstnanecké benefity; zaměstnanecké výhody; daň z příjmů; daňově uznatelné příjmy; employee benefits; income tax; tax deductible income