Posouzení informačního systému ve společnosti Impakt fitness a návrh změn - Václavík, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství, 2020)
Tato diplomová práce se zaměřuje na problematiku zhodnocení současného stavu informačního systému vybrané společnosti, zabývající se poskytováním sportovních služeb ve Vyškově a okolí. Na základě poznatků získaných z analýzy informačního systému je cílem práce navrhnout opatření ke zlepšení nalezených slabých míst a odstranění potenciálních nedostatků.

This diploma thesis analyses a company providing complex sport services in a Vyškov region. The analysis assesses the information system of the organization to understand its position. It identifies the strengths, weaknesses, opportunities, and threats to use it as a foundation for a new company IT strategy.
Assessing the Impakt fitness Information System and Proposing Modifications
Keywords: Informační systém; analýza SWOT; analýza HOS8; nástroj ZEFIS; Information system; analysis SWOT; analysis HOS8; ZEFIS tool