Podnikatelský záměr firmy - Funková, Eva (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Výsledkem této práce je návrh podnikatelského záměru pro založení služby – čištění interiéru vozidel. Na začátku práce se vymezí podmínky trhu, obecného a oborového okolí. Zhodnotí se dosavadní situace v této oblasti. Navrhne se kompletní podnikatelský záměr s finančním ohodnocením.

A result of this work is suggestion of business plan for founding service – interior vehicle cleaning. On the beginning of the work are defining condition of market, general and departmental environs. Is valorizing a existing situation in this area. It will be proposing the complete business plan with financial rated.
Business Plan
Keywords: Podnikatelský záměr; podnikatel; čištění interiéru vozidel; finanční analýza; Porterova analýza; strategie; Business plan; businessman; interior vehicle cleaning; financial analysis; Porter analysis; strategy