Rodinný dům s minipivovarem v Radějově - Hudeček, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem rodinného domu s minipivovarem v Radějově. Objekt je podsklepený a má 2 podzemní podlaží a 2 nadzemní s plochou střechou. Je osazený do svažitého terénu. V objektu se nachází provozovna a dvě bytové jednotky.

This thesis describes the design of a detached house with a microbrewery in Radějov.The building has a basement and two underground floors and 2 floors with a flat roof. It is equipped with a sloping terrain. The facility's business and two residential units.
Detached house with microbrewery in Radějov
Keywords: Rodinný dům; minipivovar; podsklepení; plochá střecha; svažitý terén; provozovna; bytová jednotka; Detached house; microbrewery; basement; flat roof; sloping terrain; business; residential unit