Rodinný dům - Šuba, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Bakalářská práce řeší projekt nepodsklepeného rodinného domu s garáží. Rodinný dům je situován na pozemek s parcelním číslem 3023/10 na ulici U Bažantnice v katastrálním území města Mikulov. Rodinný dům je navržen jako dvoupodlažní se sedlovou střechou, založen je na základových pasech z prostého betonu, vyzděn je ze stavebního systému POROTHERM a střecha je pokryta keramickou pálenou krytinou TONDACH. Dům je určen pro bydlení čtyř osob.

Bachelor's thesis deal with project of cellarless house with garage. The house is situated on a land with plot number 3023/10 on the street U Bažantnice in the administrative area of Mikulov. House is designed as a two-storey with a gable roof. It is based on the footings of plain concrete, walled building is POROTHERM system and the roof is covered with ceramic burnt roofing TONDACH. The house is designed for housing four people.
Family house
Keywords: nadzemní podlaží; systém POROTHERM; podkroví; sedlová střecha; garáž; izolace; floor; system POROTHERM; attic; gable roof; garage; insulation