Vnitropodnikové směrnice obchodních korporací - Spěváková, Dominika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2022)
Bakalářská práce se zabývá vnitropodnikovými směrnicemi společnosti BS vinařské potřeby s.r.o. První část je zaměřena na teoretická východiska vnitropodnikových směrnic a na problematiku dlouhodobého majetku. Ve druhé části je představena společnost a zhodnocen současný stav vnitropodnikových směrnic. Poslední část tvoří návrh komplexní vnitropodnikové směrnice na téma dlouhodobý majetek.

The bachelor thesis deals with internal guidelines of the company BS vinařské potřeby ltd. The first part focuses on the theoretical basis of internal guidelines and the issue of long-term assets. The company is introduced in the second part along with their actual state of the internal guidelines. The last part contains a comprehensive proposal for the internal guidelines on long-term assets.
Internal Accounting Directives for Corporations
Keywords: vnitropodnikové směrnice; dlouhodobý majetek; odpisy; účtování dlouhodobého majetku; náležitosti směrnice; internal guidelines; long-term assets; depreciations; accounting of the long-term assets