Wellness centrum v Kuřimi - řešení hrubé stavby - Sigmund, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Obsahem této bakalářské práce s názvem „Wellness centrum v Kuřimi“ – řešení hrubé stavby“ je stavebně – technologické řešení stavby spolu s technickým, časovým, finančním a legislativním řešením vybraného stavebního procesu.

The content of this thesis titled "Wellness Center in Kuřim” - solution of rough construction" is building - technologal solution of building together with technical, time, financial and legislative solutions of selected building process.
Wellness Center in Kuřim - solution of rough construction
Keywords: Stavba; budova; staveniště; hrubá stavba; wellness; technologický předpis; časový plán; strojní sestava; situace; technická zpráva; organizace výstavby.; The building; building site; rough construction; wellness; technologic regulation; scheduling; machine assembly; situations; technical report; construction organization.