Zdravotně technické instalace bytového domu - Havlíčková, Simona (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Bakalářská práce řeší zdravotně technické instalace v šestipodlažním částečně podsklepeném bytovém domě. Teoretická část je věnována plastovým materiálům a jejich systémům používané pro kanalizační potrubí. Výpočtová a projektová část obsahují návrh kanalizace, vodovodu a napojení objektu na stávající inženýrské sítě. Projekt byl zpracován dle současných platných norem a ustanovení.

This bachelor´s thesis deals sewerage and piping installation in a six floor partially basement residential building. The theoretical part focuses on plastic materials and their systems that are used for a sewerage pipe. Calculating and design part contains a proposal of sewerage system, piping system and linking up of the object on present engineering systems. The project was arranged in accordance with present-day valid norms and regulations.
Plumbing Systems of the Residential Building
Keywords: Zdravotně technické instalace Hygienická zařízení Kanalizace Vodovod Materiály pro kanalizační potrubí; Sewerage and piping installation Sanitary facilities Sewerage system Piping system Materials for sewerage pipe