On-line marketingová komunikace - Vybíhal, Tibor (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2022)
Předmětem diplomové práce „On-line marketingová komunikace“ je návrh na zlepšení on-line marketingové komunikace vybrané společnosti podnikající v informačních technologiích. V části literární východiska jsou vymezeny nejdůležitější pojmy a metody. V analytické části je charakterizován vybraný podnik, dále je analyzováno makroprostředí, mikroprostředí, marketingový a komunikační mix vybraného podniku a následně je prováděno dotazníkové šetření. Na základě získaných poznatků jsou závěrem vypracovány konkrétní vlastní návrhy pro zlepšení on-line marketingové komunikace vybrané společnosti.

The purpose of the master's thesis "On-line marketing communication" is a proposal to improve on-line marketing communication of a selected IT company. In theoretical part of the thesis most important terms and methods are defined. In analytical part a selected company is characterized, macroenvironment, microenvironment, marketing and communication mix of a selected company and then a questionanire survey is elaborated. In conclusion, based on gained outputs a specific own proposals for improving a on-line marketing communication of a selected company are developed.
On-line Marketing Communication
Keywords: Malé a střední podniky; on-line marketingová komunikace; PESTE; marketingový mix; komunikační mix; SWOT analýza; dotazníkové šetření.; Small and middle-sized enterprises; on-line marketing communication; PESTE; marketing mix; communication mix; SWOT analysis; questionnaire survey.