Lidská kůže - Pech, Vojtěch (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění)
Diplomová práce se zabývá tématem "Novodobý tribal tattoo" - popis zmíněného tématu a následné provedení tetování.

The thesis deals with the theme "Modern tribal tattoo" - description of that theme and subsequent performance of the tattoo.
Human Skin
Keywords: tetování; novodobý tribal tattoo; Polynesie; tribal; tattoo; modern tribal tattoo; Polynesia; tribal