Posouzení finanční výkonnosti firmy KAZETO, spol. s r.o. pomocí časových řad - Dostál, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Bakalářská práce je zaměřena na posouzení finanční výkonnosti společnosti Kazeto, spol. s r.o.. Teoretická část se snaží o popis základních statistických a finančních ukazatelů, dle kterých se následně vypracuje praktická část. Praktická část představuje vypracování samotné analýzy. Výsledky jednotlivých analýz jsou popsány, vyhodnoceny a na jejich základě jsou stanovena doporučení, která mají analyzovanému podniku v budoucnu napomoci. Tato doporučení mají dovést podnik k jasnější představě o strategii a jeho směřování.

This bachelor thesis focuses on evaluation of financial performance of company Kazeto Ltd. Theoretical part describes the basic statistical and financial features according which the practical part is made. In this practical part the analysis itself is made. Each analysis’s results are described, evaluated and on their basis there are made recommendations which should help the analysed company in the future. Those recommendations should help the company to make clearer perception of their strategy and their direction of.
Examination of the Financial Efficiency of the Company KAZETO, spol. s r.o. Using Time Series
Keywords: Regresní analýza; časové řady; prognózy; finanční analýza; rozvaha; statistická data.; Regression analysis; time series; forecasting; financial analysis; balance sheet; statistic data.