Design stroje pro výrobu těstovin - Vejrostová, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2017)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout strojek na výrobu těstovin k domácímu použití, který svým řešením splňuje technologické, konstrukční, funkční a ergonomické požadavky na tento typ zařízení. Práce také obsahuje analýzu současného trhu.

The aim of this bachelor thesis is design manual pasta maker for home use which meets the technological, design, funkcional and ergonomic requirements. Thesis is also included a study of current market situation.
Design of Manual Pasta Maker
Keywords: Strojek pro výrobu těstovin; ruční strojek pro výrobu těstovin; těstoviny; design; koncept; Pasta maker; manual pasta maker; pasta; design; concept