Vytápění hotelu - Batrla, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Projekt bakalářské práce řeší návrh vytápění hotelu. Hlavním úkolem projektu je vhodné zvolení návrhu vytápění a jeho návrh, tak aby bylo zajištěno bezproblémové a co nejefektivnější fungování celého topného systému.

This bachelor works describes the design of heating the hotel. The main task of this project is to select the appropriate design of heating and its design so as to ensure smooth and effective functioning of what the entire heating system.
Heationg of Hotel
Keywords: Vytápění; hotel; tepelný výkon; teplovodní soustavy; zdroj tepla; dimenzování potrubí; měděné potrubí; kondenzační plynový kotel; analýza objektu; hydraulické posouzení. oběhové čerpadlo.; Heating; hotel; thermal output; hot water systém; heat source; pipe dimensioning; copper pipe; condensing gas boiler; analysis of object; hydraulic assessment; circulation pump.