Porovnání softwarových produktů se zaměřením na kalkulace nákladů s ohledem na data v TPV - Arnoldová, Alena (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Bakalárska práca sa zameriava na porovnanie výsledkov kalkulácií nákladov na výrobu konkrétneho zvoleného výrobku. Výpočet nákladov je prvotne počítaný za užitia všeobecného kalkulačného vzorca. Následne je kalkulácia jednicových výrobných nákladov zvoleného produktu prevedená v technickom informačnom systéme so zameraním na výrobu. Bakalárska práca je spracovaná v spoločnosti Softip, a.s., ktorá je popredným poskytovateľom softvérových produktov a riešení na Slovenku.

This bachelor thesis focus on comparing the results of cost calculations for the production of a particular selected product. The calculation of costs is initially calculated under the general calculation formula. Consequently, the calculation of the edible production costs of the selected product is transferred to the technical information system by focusing on production. Bachelor's work is processed at Softip, a.s., a leading provider of software products and solutions in Slovakia.
Comparison of Software Products with a Focus on Costing with Respect to TPV Data
Keywords: kalkulácia; kalkulácia nákladov; výroba; TPV; informačný systém; calculation; cost calculation; production; TPV; information system