Bytový dům - Melo, Jaroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Diplomová práca rieši novostavbu bytového domu v Nitre. Budova je umiestnená na Kmeťovej ulici. Stavba má štyri nadzemné podlažia a a jedno podzemné s hromadnými garážami. 1NP sa nachádza poliklinika. Ostatné podlažia sú určené pre byty.. Konštrukčný systém je monolitický železobetónový a murovaný. Objekt je zastrešený plochou strechou. Základovú konštrukciu tvoria železobetónové patky.

Diploma thesis solves the new building in Nitra. The building is located on Kmeťová street. The building has four floors above ground and one underground and the Garage. 1st floor is clinic. Other floors are for apartments .. The structural system is a monolithic reinforced concrete and brick. The building is covered with a flat roof. Foundation structure consists of reinforced concrete block.
Residential Building
Keywords: bytový dom; novostavba; hromadné garáže; plochá strecha; monolitický železobetónový skelet; byty; poliklinika; Residential building; new; collective garage; flat roof; monolithic concrete skeleton; apartments; health center