Vzduchotechnika výrobně skladovací haly - Fridrich, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Bakalářská práce se zabývá návrhem vzduchotechnických zařízení pro výrobně skladovací halu a prostor nutných pro zajištění provozu. Zařízení č. 1 je navrženo tak, aby bylo schopno pokrýt tepelnou zátěž obsluhovaných místností v letních měsících a teplovzdušně větrat v období zimním. Zařízení č. 2 slouží k teplovzdušnému vytápění v zimním období a pokrytí tepelné zátěže v letním období. Zařízení č. 3 zajišťuje pokrytí teplené zátěže v místnosti přípravny. Teoretická část je zaměřena na jednotky rooftop.

The bachelor thesis deals with the design of air conditioning equipment for production and storage hall and the space necessary to ensure the operation. The first system is designed to be able to cover the thermal load operated rooms in summer and hot air ventilation in winter time. The second system is used to hot-air heating in winter time and cover the thermal load in the summer. The third system provides coverage of thermal load in the preparation room. The theoretical part focuses on the rooftop units.
Airconditioning of production and storage hall
Keywords: teplovzdušné vytápění; teplovzdušné větraní; tepelné ztráty; tepelná zátěž; vzduchotechnická zařízení; jednotka rooftop; hluk; hot-air heating; hot air ventilation; heat looses; heat load; air conditioning system; rooftop unit; noise