Optimalizace činnosti měrového střediska - Benda, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2008)
Tato práce se zabývá optimalizací činností v oddělení PUQ (Dodavatelská kvalita) ve firmě Robert Bosch České Budějovice. Uvedené oddělení je zodpovědné za vstupní kontrolu dílců do výroby, kontrolu nových dílců včetně jejich dokumentace a aktualizací dokumentace dílců již zpracovávaných výrobou. Optimalizací rozumíme výběr nejlepší varianty postupu daných procesů z několika možností.

This master's thesis is engaged in optimisation processes of PUQ (as for Purchasing Quality) department, Robert Bosch České Budějovice. This department is responsible for input control of parts for manufacture as well as check of new parts including their documentation and documentation updates. By optimisation we understand selection of the best variant from group of possibilities.
Measuring centre process optimization
Keywords: mapování toku hodnot; design toku hodnot; optimalizace; snímek pracovního dne; Belbinův profil týmových rolí; štíhlá výroba; Paretova analýza; sestavování týmu; value stream mapping; value stream design; optimisation; workday scan; Belbin team roles; lean manufacturing; Pareto analysis; team assembly