Optimalizace internetového obchodu pro firmu - Štencl, František (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Práce je zaměřena na vytvoření návrhu elektronického obchodu pro konkrétní firmu. Popisuje technologie a řešení které vedou k vytvoření elektronického obchodu.

Work is oriented to create project of e-shop for specific company. The thesis then focuses on the technologies and solutions, which lead to creating the particular e-shop.
Optimalization of e-shop for company
Keywords: e-shop; optimalizace; SQL; PHP; SEO; e-shop; optimization; SQL; PHP; SEO