Návrh a konstrukce úpravy stanice pro zkoušky ložisek - Lanči, Jaroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2009)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a konstrukcí úpravy stanice pro zkoušky ložisek. Součástí této práce je technická zpráva, která tvoří rešeršní část úkolu a slovně shrnuje zadaný problém a jeho řešení. Dále pak výkresová dokumentace tvořící konstrukční část práce, podle které se budou dané úpravy provádět.

This Bachelor thesis is concerned with Design and construction adjustment test station of bearings. The thesis includes a technical report, which made up of the recherche part of the task and verbally comprises query and his resolution. Next part is the design documentation, which makes construction part of work, according that decoration will be executed.
Design and construction adjustment test station of bearings
Keywords: Zkušební stanice Ložisko Trvanlivost Dynamická únosnost; Test station Bearing Durability Dynamic carving-capacity