Podnikatelský plán – založení kavárny "Coffee Bean & Tea" - Nováková, Nikola (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Bakalárska práca sa zaoberá vytvorením podnikateľského plánu. Plánované miesto pre podnikanie je v Českej republike, v meste Brno. Práca má tri základné časti. Prvá je založená na teoretických východiskách, ktoré predstavujú podklad pre nasledovnú analytickú a realizačnú časť. V analytickej časti som zvolila metódy na skúmanie podnikateľského prostredia. V poslednej realizačnej časti som spracovala vlastný návrh pre podnikateľský plán kaviarne a finančnú analýzu príjmov a výdajov.

The thesis deals with creating a business plan. The planned location for business is Brno, in the Czech Republic. The work has three main parts. The first one is based on the theory background which constitutes the basis of the following analytical and implementation part. In the analytical part, I picked some methods to investigate the business environment. In the last realization section, I submitted my own proposal for a business plan of a café and the financial analysis of revenues and expenses.
Business Plan – the Establishment of the Cafe "Coffee Bean & Tea"
Keywords: business plan; SLEPT analysis; marketing mix; financial plan; risk analysis; podnikateľský plán; SLEPT analýza; marketingový mix; finančný plán; analýza rizík