Čtečka SIM karet - Buchta, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2012)
Cílem této práce je implementace čtečky SIM karet pomocí vývojové platformy FITkit. Návrhu tohoto zařízení předchází vysvětlení principů, které jsou použity pro komunikaci s koncovým zařízením při výměně informací a způsoby organizace dat na kartě SIM. Jsou zde popsány funkce operačního systému SIM, na základě kterých je umožněno manipulovat s jejím obsahem.

This thesis focuses on implementation of a SIM card reader. Methods of data transmission are described here together with principles of file organization and data storage. As another topic, implemented functions in a SIM card used for manipulation with its contents, are described here. The FITkit platform and its utilities are used for the implementation of a SIM card reader.
SIM Card Reader
Keywords: SIM karta; čtečka karet; SMS; Smart Card; FITkit; GSM 11.11; ISO 7816; SIM card; card reader; SMS; Smart Card; FITkit; GSM 11.11; ISO 7816