Výrobna veterinárních léčiv Tekro – Nová Dědina - stavebně technologický projekt - Karel, Jaroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Obsahem této diplomové práce je stavebnětechnologický projekt výstavby haly pro výrobu veterinárních léčiv Tekro v obci Nová Dědina. Vtéto práci se řeší projekt zařízení staveniště, časové plánování, technologické předpisy, kontrolní a zkušební plán, studie hlavních technologických etap stavebního objektu.

The content of this thesis is the construction technology project construction hall for the production of veterinary drugs Tekro in the village Nová Dedina. In this work addresses the project site equipment, scheduling, technical regulations, inspection and test plan, a study of the main technological stages of the building.
Production of veterinary drugs Tekro - New Dědina - construction and technological project
Keywords: Ocelová konstrukce; opláštění haly; technologický předpis; časový plán; montáž; zařízení staveniště; stavební objekt; stavební stroje; kontrolní a zkušební plán; koordinační situace; technická zpráva; šroubový spoj; Steel structures; cladding halls; technological instruction; scheduling; installation; site; buildings; construction equipment; inspection and test plan; coordination; technical reports; bolting