Návrh projektu implementace nízkotlakého čerpadla havarijního systému chlazení a doplňování aktivní zóny reaktoru v jaderné elektrárně - Malíková, Lucia (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Obsahom predloženej bakalárskej práce je návrh projektu implementácie nízkotlakého havarijného systému chladenia a doplňovania aktívnej zóny v jadrovej elektrárni Mochovce za použitia vhodných techník, nástrojov a metód z oblasti projektového manažmentu. V projekte je vyhotovený hierarchický rozklad produktov, taktiež je spracovaná časová a zdrojová analýza, analýza rizík a aj analýza nákladov. V poslednej kapitole predkladám vlastné návrhy riešenia a optimalizácie projektu. Bakalársku prácu som zasadila do prostredia Microsoft Project.

Content of this bachelor thesis is project design of an implementation of a project of low pressure pump emergency system of cooling and refilling the active zone in power plant Mochovce with using suitable techniques, tools and methods of project management sphere. The work breakdown structure, time and resource analysis, risk analysis and also cost analysis is processed in this project. In the last section, I present my own solution design and optimizing the project. The bachelor thesis is processed in Microsoft Project software.
The Project Proposal for Implementation of Low Pressure Pump of Emergency System of Cooling and Refilling the Active Zone in Nuclear Power Plant
Keywords: projektový manažment; projekt; nízkotlaké čerpadlo; WBS; CPM; Microsoft Project; project management; project; low pressure pump; WBS; CPM; Microsoft Project