Návrh procesního řízení zakázky v podniku služeb - Kubela, Daniel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Tato diplomová práce se zaměřuje na procesní řízení zakázky společností Vario Therm. V práci jsou shrnuty základní teoretické podklady, na základě kterých je provedena důkladná analýza současného stavu práce se zakázkami. Na tuto analýzu navazuje návrh nového systému procesního řízení zakázek.

This diploma thesis focuses on the process management of order in the company Vario Therm. This thesis summarizes the basic theoretical background, on which the analysis of the current state of process with the order is carried out. This analysis is followed by a proposal for a new process management system.
Design of Process Management of a Contract in a Service Company
Keywords: proces; procesní řízení; průběh zakázky; dodací termíny; zákazník; Process; process management; process of order; delivery date; customer