Hotel v Dolní Lomné - stavebně technologický projekt - Bulawa, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2021)
Předmětem diplomové práce je zpracování stavebně technologického projektu hotelu v Dolní Lomné. Obsahem této práce je technická zpráva, koordinační situace stavby se širšími vztahy dopravních tras, časový a finanční plán – objektový, studie realizace hlavních technologických etap stavebního objektu, projekt zařízení staveniště, návrh hlavních stavebních strojů a mechanizmů, časový harmonogram, plán zajištění materiálových zdrojů, technologický předpis pro monolitické stropní konstrukce, kontrolní a zkušební plán kvality, plán BOZP a technologický předpis pro záporové pažení s ekonomickou rozvahou. Součástí práce je také položkový rozpočet a propočet dle THU.

The subject of this diploma thesis is dealing with a construction-technological project of a hotel in Dolní Lomná. The main subject of this thesis is a technological report, coordination situation of the construction with broader relations to transport routes, a time and financial plan of the construction, a feasibility study of the main technological phases, a project of the site equipment, a suggested list of the main construction vehicles and building mechanisation, a time-schedule plan, a plan of material resources, a technological regulation for the implementation of monolithic ceilings, control and test plan, health and safety at work and a technological regulation for the implementation of rider bracing with economic balance. Part of the work is the itemized budget and calculating to THU.
Hotel in Dolní Lomná - construction technology project
Keywords: Horský hotel; zařízení staveniště; monolitická stropní konstrukce; záporové pažení; plochá vegetační střecha; železobetonový monolitický skelet; technologický předpis; časový harmonogram.; Mountain hotel; construction site equipment; monolithic ceiling; rider bracing; flat green roof; monolitic structure; technological regulation; time-schedule building plan.