Motivace pracovníků ve vybrané společnosti - Řádová, Renáta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Tato diplomová práce pojednává o motivaci pracovníků vybrané společnosti. Současný motivační systém je zanalyzován na základě rozboru rozhovorů s finančním ředitelem společnosti, hlavním inženýrem projektu a pomocí dotazníkového šetření. Zjištěné nedostatky stávajícího motivačního systému jsou analyzovány a jsou navržena opatření, která vedou ke zlepšení motivace pracovníků a jejich spokojenosti ve společnosti.

The master thesis is focused on the motivation of employees in the chosen company. The current motivation system is analyzed based on questionnaire research and dialogues with director and main project engineer. Identified weaknesses of the current motivation system are analyzed and steps for improving the motivation system and employees satisfaction in the company are recommended.
Motivation of Employees in Selected Company
Keywords: Motivace; motivační systém; stimulace; odměňování; hodnocení pracovníků; vzdělávání.; Motivation; motivation system; stimulation; compensation; evaluation employees; education.