Model elektronického obchodu B2C - Socha, Václav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Bakalářská práce analyzuje problémy, které souvisejí s výběrem a implementaci elektronického obchodu. Obsahuje teoretické předpoklady, analýzu problému a návrh řešení včetně posouzení jeho výhodnosti s cílem ukázat majiteli možnost podnikání prostřednictvím internetu.

This Bachelor´s thesis analyses problems related to selection and implementation of an electronic shop. It contains teoretical prerequisities, problem analysis and suggestion of solution including examination of its conveniences with the aim of demonstration owner´s possibility of e–business.
Model of electronic shop B2C
Keywords: elektronické podnikání; elektronický obchod; internetový obchod; systém elektronického obchodu; model elektronického podnikání; e–business; e–commerce; i–commerce; system of e–commerce; model of e–business