Dům u řeky - Zobačová, Eliška (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Dům u řeky

Riverside House
Riverside House
Keywords: Dům u řeky; bytový dům; úzká parcela; Riverside house; apartment house; narrow site