Jáma smrti a řeřavá bažina : Prolnutí - Walter, František (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění)
Prolnutí dvou osobních mytologí.

Blending two personal mythology.
The Death Pit and the Glowing Swamp: A Permeation
Keywords: ležatá osmička; alchymie; fatálnost; vitalita; mystika; infinity; alchimy; fatality; life; mystic