Návrh na zlepšení marketingového řízení firmy Red bull - Kobzová, Lucie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Má diplomová práce z oblasti marketingu je zaměřená na zlepšení marketingového řízení firmy Red Bull, která je předním výrobcem energetických nápojů na světě. Svou prací bych chtěla přispět ke zlepšení marketingového řízení firmy a navrhnout nový způsob komunikace, jak oslovit stávající konzumenty či nekonzumenty tohoto energetického nápoje. Výsledky této práce budou navrženy managementu firmy Red Bull k následnému uvedení do praxe.

My master’s thesis from marketing area is focused on marketing management of Red Bull Company, which is world leading energy drink producer. My work should improve marketing management of the firm and suggest new ways of marketing communication, the way of addressing consumers and non-consumers of Red Bull energy drink. The results of this master’s thesis will be suggested to the management of Red Bull Company for implementation into praxis.
Red bull marketing management improvement proposal
Keywords: Marketing; Marketingové řízení; Produktový trh; Cílové trhy; Segmentace; Marketingový mix; SWOT analýza; SLEPT analýza; Red Bull energetický nápoj; Marketing; Marketing Management; Product Market; Target Markets; Segmentation; Marketing Mix; SWOT analysis; SLEP analysis; Red Bull energy drink