Optimalizace e-shopu firmy - Kodeš, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu současného stavu firmy Biosféra eshop s.r.o., ze které vychází návrh nového elektronického obchodu zjednodušující procesy ve firmě a zkvalitňující služby pro koncové zákazníky.

The bachelor thesis is focused on an analysis of the Biosféra Ltd. e-shop. On this foundation is designed a new concept for the e-shop, which makes the internal company process more streamlined and improves the quality of service for customers.
Optimilization of e-shop company
Keywords: elektronické obchodování; e-shop; bio; ERP; web; e-business; e-shop; bio; ERP; web