Kompetence manažera v multikulturním prostředí firmy STUDENT AGENCY, s.r.o. - Kučera, Jaroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Tato bakalářská práce pojednává o kompetencích manažera. O problémech, které mohou nastat v komunikaci v multikulturním prostředí firmy. Obsahuje základní souhrnné informace o tom, jaké jsou role manažera ve firmě. V praktické části se autor zabývá multikulturním prostředím firmy STUDENT AGENCY, s.r.o. Cílem je indetifikovat složky interkulturní kompetence manažera autobusové dopravy v této firmě.

This bachelor thesis treat of competency of the manager. About difficulties, which can be in communication in multicultural environment of company. This work includes basic informations about roles of manager. In practical part autor deal with multicultural environment of company STUDENT AGENCY, Ltd. Aim of this work is to identify components intercultural competencies manager bus service in this company.
Management Competencies in a Multicultural Environment of the STUDENT AGENCY Ltd.
Keywords: Management; manažer; kompetence; kultura; multikulturní; interkulturní.; Management; manager; competency; culture; multicultural; intercultural.