Stavebně technologický projekt haly Argos Elektro v Ostravě - Vrána, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Tato diplomová práce se zabývá stavebně technologickým projektem pro výstavbu skladovací a administrativní haly Argos Elektro v Ostravě. Práce obsahuje technickou zprávu objektu, časový plán stavby, zprávu zařízení staveniště, návrh strojní sestavy, technologický předpis pro hrubou stavbu, technologický předpis pro piloty, kontrolní a zkušební plány, rizika a bezpečnostní opatření, konstrukční detaily a položkový rozpočet stavby.

This thesis deals with the construction and technological project for construction of a storage and office buildings Argos Elektro in Ostrava. The thesis contains a technical report object, construction schedule, report building equipment, design mechanical assembly, technological specification for the shell construction, technological prescription for pilots, inspection and test plans, risks and safety measures, structural details and itemized construction budget.
Construction technological project of Argos Elektro hall in Ostrava
Keywords: Stavebně technologický projekt; montovaný prefabrikovaný skelet; piloty; položkový rozpočet; časový plán; zařízení staveniště; kontrolní a zkušební plán; návrh strojní sestavy.; Architectural and technological project; assembled prefabricated skeleton pilots; itemized budget; schedule; site equipment; inspection and test plan; design of mechanical assemblies.