Změna rychlosti (synchronizace) přehrávání videa v závislosti na rychlosti řeči - Hromádko, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Tato bakalářská práce se zabývá rozšířením přehrávače VLC o metodu PSOLA. Tato metoda umožňuje měnit rychlost přehrávání videa při zachování základního tónu a srozumitelnosti řeči.

This bachelor's thesis discusses adding the PSOLA method into the VLC Media Player. PSOLA method is used for playing rate modification. It doesn't change base tone and understandableness of the speech.
Playing of Video Depending on Speed of Speech
Keywords: VLC; modul; PSOLA; řeč; rychlost; VLC; plugin; PSOLA; speech; speed; rate