Frekvenční obsah elektrokardiografických záznamů - Jordánová, Ivana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá měřením a popisem elektrokardiografických záznamů lidského organismu a frekvenční analýzou elektrografických záznamů izolovaného králičího srdce. Popisuje fyziologickou stavbu srdce s následným měřením a zpracováním jeho elektrické aktivity. Cílem práce bylo zpracovat naměřené signály v programu MATLAB a provést frekvenční analýzu s následným vyhodnocením.

This bachelor thesis deals with measuring and description of ECG signal of the human body and frequency analysis of EG of isolated rabbit hearts. It describes the physiological structure of heart with subsequent measuring and processing of the electrical activity. The goal was to process gathered signals data in MATLAB and to use frequency analysis with evaluation.
Frequency of ECG signals
Keywords: Elektrokardiografie; EKG; elektrografie; EG; signál; frekvenční analýza; vliv elektrod; MATLAB; Elektrocardiography; ECG; electrography; EG; frequency analysis; the influence of electrodes; MATLAB