Vozítko pro mapování malých nebo špatně dostupných prostor - Koupý, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2018)
Práce popisuje výrobu robotického vozítka pro vzdálené mapování malých prostor. Výroba zahrnuje návrh mechanické konstrukce, elektroniky a implementaci rozhraní poskytujícího sadu nástrojů jako je vzdálené ovládání, snímání kamery nebo autonomní prohledávání místností.

This work describes process of making a robotic vehicle for remote mapping of small indoor spaces and areas. Such process involves design and construction, selection and connection of used electronic parts and implementation of interface witch wil provide set of tools as remote control, camera stream or autonomous space search.
Vehicle for Small and Remote Space Mapping
Keywords: Autonomní vozítko; Robotika; Arduino; Raspberry PI; ROS; lokalizace a mapování; vzdálené ovládání; Autonomous vehicle; Robotics; Arduino; Raspberry PI; ROS; localization and mapping; remote control