Analýza zákaznického trhu - Plecháč, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2024)
Diplomová práce se zabývá výzkumem spokojenosti zákazníků s poskytovaným produktem a službami společnosti Feedyou s.r.o. Na základě detailní analýzy jsou navržena zlepšení. V teoretické části jsou vymezeny problémy, vytyčeny cíle práce a hlavní vymezující pojmy. V praktické části je představena vybraná společnost a je proveden výzkum spokojenosti zákazníků. Cílem práce je navrhnou opatření, která povedou ke zvýšení spokojenosti zákazníků.

The diploma thesis deals with researching customer satisfaction with the products and services provided by Feedyou s.r.o. Based on a detailed analysis, improvements are proposed. The theoretical part defines the issues, sets out the objectives of the work, and outlines key concepts. The practical part introduces the selected company and conducts customer satisfaction research. The aim of the thesis is to propose measures that will lead to increased customer satisfaction.
Analysis of customer´s market
Keywords: virtuální asistent; dotazník; výzkum spokojenosti; zákazník; virtual assistant; questionnaire; satisfaction survey; customer