Návrh motivačního systému společnosti CONTIPRO GROUP s.r.o. - Barnetová, Eliška (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Tato diplomová práce se orientuje na rozvoj a zlepšení motivačního systému společnosti Contipro Group. Pomocí vnitropodnikových zdrojů a dotazníkového výzkumu je analyzován současný stav motivačního systému. S ohledem na zjištěné nedostatky stávajícího motivačního systému jsou navržena řešení vedoucí ke zvýšení motivace pracovníků k dobrému výkonu a jejich spokojenosti v podniku.

This master's thesis is focused on developing and improving the motivation system in Contipro Group company. The current motivation system is analyzed by using internal resources and questionnaire research. New solutions and betterments are based on intended shortcomings of current motivation system. They are created to increase motivation for good performance and satisfaction of employees.
Proposal of the Motivation System in the Company CONTIPRO GROUP s.r.o.
Keywords: Motivace; pracovní motivace; motivační systém; zaměstnanecké výhody; hodnocení; odměňování; vzdělávání zaměstnanců; profesní rozvoj; kariérní růst.; Motivation; work motivation; motivation system; benefits; evaluation; compensation; employee training; professional development; career growth.