Návrh dodavatelského systému objednávek pro elektronický obchod - Liebscher, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Obsahem této bakalářské práce je návrh dodavatelského systému objednávek pro internetový obchod. Přináší pohled na procesy dodavatelského řetězce, na základní programovací jazyky a současný stav systému dodavatelských objednávek. V praktické části je to pak vytvoření návrhu nového systému dodavatelských objednávek a především přínos vlastních řešení.

The content of this thesis is designing of supplier ordering system for e-commerce solution. It brings a look on supply chain processes, basic programming languages and the current situation of system of supplier orders. In the practical part it is the creation of the design of a new supplier orders system and primarily a benefit from own solutions.
Design of Supplier Ordering System for E-commerce Solution
Keywords: Elektronický obchod; B2B; PHP; MySQL; e-shop; Prestashop; dodavatelské objednávky.; Electronic business; B2B; PHP; MySQL; e-shop; Prestashop; supply orders.