Středisko vědeckých informací a vstupní hala Masarykovy university v Brně - stavebně technologický projekt - Kovařík, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Diplomová práce řeší stavebně technologický projekt rekonstrukce ESF MU v Brně. Objekt bude řešen ve třech hlavních etapách. První etapa jsou bourací práce, druhá konstrukce interiéru a třetí inovace světlíku. Rekonstrukce bude probíhat v 1NP a zejména ve 2NP v hale a knihovně. Budova je železobetonový skelet s monolitickými železobetonovými stropu.

This thesis addresses the construction and technological renovation project ESF MU in Brno. The building will be solved in three main stages. The first phase is the demolition work, the second is the renovation of interier and the third is the inovation of skylight. Reconstruction will take place in the 1st floor and 2nd floor especially in the hall and library. The building is a reinforced concrete skeleton with monolithic reinforced concrete ceiling.
Scientific information center and the entrance hall of Masaryk University in Brno
Keywords: rekonstrukce; světlík; ocelová galerie; bourací práce; časový plán; zařízení staveniště; technologický předpis; rozpočet; kontrolní a zkušební plán; uhlíkové lamely; reconstruction; skylight; steel gallery; demolition work; time schedule; site accomodation; technological rule; calculation; check and examing plan; carbon fins