Řídicí systém pro chytrou zahradu - Antoš, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2022)
Tato bakalářská práce má za úkol navrhnout a realizovat koncepci distribuovaného řídicího systému pro chytrou zahradu. Tento systém umí změřit jednotlivé fyzikální veličiny, zpracovat naměřená data, odeslat je do centrální jednotky a zde je uživateli zobrazit na displeji. Následně se tyto naměřená data zálohují v databázi, se kterou je propojený web pro vizualizaci.

This bachelor thesis aims to design and implement a distributed control system concept for a smart garden. This system can measure individual physical variables, process the measured data, send it to a central unit and display it to the user. The measured data is then backed up in a database, which is linked to the web for visualisation.
Smart garden control system
Keywords: Arduino; chytrá zahrada; Apache; MariaDB; XAMPP; WiFi; hladinoměr; Fusion 360; ESP8266; Arduino; smart garden; Apache; MariaDB; XAMPP; WiFi; water level gauge; Fusion 360; ESP8266