Analýza hltnosti pojistného ventilu na napájecí vodě - Fialová, Michaela (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2011)
V diplomové práci posuzuji dostatečnou hltnost pojistného ventilu vysokotlakého ohříváku na JE Dukovany pro případ termického tlakování napájecí vody ve vysokotlakém ohříváku. Uvádím základní možné případy termického tlakování, samotného uzlu vysokotlakého ohříváku, tak i rozšířeného tlakovaného celku v případě uzavření všech napájecích hlav do PG.

In this thesis I review the sufficient flow capacity of the safety valve against high-pressure heater thermal pressurization in high-pressure feedwater heater on nuclear power Dukovany. I present basic possible cases of thermal pressurization both a high node heater, and the extended pressure unit in case of closure all power heads to steam generators.
The feedwater safety valve flow capacity analysis
Keywords: Parogenerátor; napájecí čerpadlo; napájecí nádrž; výtlačný kolektor; vysokotlaký ohřívák; pojistný ventil; napájecí kolektor; napájecí hlava.; Steam generator; feed pump; feed-water tank; discharge collector; high-pressure heater; safety valve; power collector; the power head.