Informační systém prodejce podavačů tyčí do soustruhů - Kaleta, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2019)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout a implementovat informační systém pro evidování stavu zakázek, uchování s nimi spjatých dokumentů a další ulehčení práce zaměstnanců firmy zabývající se prodejem podavačů tyčí do soustruhů. Webová aplikace postavená na nástroji Laravel umožňuje autentizaci uživatelů, vytváření nových zakázek a editaci již dříve vytvořených, přehledné zobrazení všech zakázek a efektivní vyhledávání v nich, nahrávání dokumentů k daným zakázkám a zobrazení statistik o všech zakázkách. V obsahu práce je popsán celý vývojový cyklus systému. Výsledkem této práce je plně funkční a v praxi nasazený informační systém.

The aim of this bachelor's thesis is to design and implement an information system for monitoring the status of orders, keeping documents related to them and to further facilitate the work of employees of the company engaged in the sale of bar feeders for lathes. The Laravel web application allows users to authenticate, create new orders, edit previously created ones, clear view of all orders and efficient searches, upload documents to orders and view statistics on all orders. In the content of the thesis, the whole development cycle of the system is described. The result of this work is a fully functional and deployed information system.
Information System for a Seller of Bar Feeders for Lathes
Keywords: Informační systém; webová aplikace; podavače tyčí; monitorování zakázek; uchování dokumentů; statistiky; Laravel; PHP; MySQL; JavaScript; HTML; Nginx; zabezpečení; softwarové testování; Information systém; web application; bar feeders; order monitoring; document storage; statistics; Laravel; PHP; MySQL; JavaScript; HTML; Nginx; security; software testing