Reporting vybrané firmy - Pavlicová, Iveta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
Tato diplomová práce je zaměřena na reporting, který představuje detailní systém pro přenos informací uživatelům, kteří tyto informace vyžadují. A to v takové podobě, která jim umožní snadný a rychlý přehled informací, jenž vyžadují. Reporty vybrané firmy jsou popsány a hodnoceny na základě teoretických požadavků kladených na reporting. Následně jsou stanoveny rady a doporučení, jak vybrané reporty upravit, aby uživatelům lépe vyhovovaly.

The diploma thesis is focused on reporting, which provides a comprehensive system for transmitting information to users, who require this information. And in such a way that allows them to review quickly and easy required information. The reports of the selected company are described and then evaluated on the basis of theoretical requirements for reporting. Subsequently, the advices and recommendations are defined on how to adjust the selected reports to meet users requirements.
Reporting of the Selected Firm
Keywords: Reporting; Controlling; PESTEL analýza; 7 S; SWOT; ERP; Reporting; Controlling; PESTEL Analysis; 7 S; SWOT; ERP